Vrijdagmiddag Borrel Catering

Vrijdagmiddag Borrel Catering

Bestel uw Vrijdagmiddag borrel catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Vrijdagmiddag borrel; wij hebben wat u zoekt!

De Vrijdagmiddag borrel is een groeiend concept waar veel vraag naar is. Deze bedrijfsborrel op de vrijdagmiddag is dé afsluiter van de week met uw personeel of zakelijke relaties. Niets is dan zo gezellig als de vrijdagmiddag borrel te organiseren op kantoor of werkplek waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, zonder dat u de deur uit hoeft.

VrijMiBo op kantoor tot in detail geregeld?

Uw vrijdagmiddag borrel compleet verzorgd in Amsterdam of omstreken? De catering service van Tia Rosa Tapas Amsterdam is hét adres voor de heerlijkste tapas en pinchos. Wij verzorgen uw vrijdagmiddag borrel op locatie met de lekkerste dranken, alcoholisch en non-alcoholisch én uiteraard met de lekkerste tapas en pinchos.

De VrijMiBo van Tia Rosa Tapas Amsterdam

Om het werkleven een stuk leuker en draaglijker te maken is er de vrijdagmiddag borrel. We sluiten de werkweek graag goed af en met veel gezelligheid! Op een VrijMiBo kunnen collega’s hun band versterken en/of elkaar leren kennen. Zo kan de werksfeer worden opgekrikt en gaat de motivatie van de werknemers ook omhoog. Er zijn speciale VrijMiBo’s te vinden over het hele land maar u kunt natuurlijk ook uw eigen VrijMiBo organiseren op het werk, na al het werk. En dat regelt u heel makkelijk met de catering service van Tia Rosa Tapas Amsterdam. Voordat u nog de laptop heeft dichtgeklapt staan de tapas en pinchos al op tafel.
VrijMiBo’s geeft de kans om werknemers te belonen voor al het harde werk de afgelopen week. Bij een vrijdagmiddagborrel komt er natuurlijk wel wat bij kijken, er moet namelijk genoeg drank aanwezig zijn. Niet aan drankvoorraad gedacht voor de VrijMiBo? Geen probleem! Heerlijke biertjes, Sangria en Spaanse wijnen kunt u bestellen bij Tia Rosa Tapas Amsterdam.

Vrijdagmiddag borrel bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar