Uitvaart catering

Bestel uw uitvaart catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Ook tijdens een uitvaart verzorgen wij de catering

Bij uitvaartcatering denk je wellicht aan koffie met een plakje cake. Dat is uiteraard een optie maar er zijn vele andere mogelijkheden. We geven inspiratie en tips voor passende catering tijdens de uitvaart.

Spoedaanvraag catering uitvaart

Een mooi leven verdient een waardig afscheid. Ieder mens neemt afscheid, zoals dat het beste bij hem past. Voelt u meer voor kwalitatieve tapas en pinchos en bijpassende dranken, dan voor koffie en cake? Ook tijdens een condoleance of na een uitvaart verzorgt Tia Rosa Tapas Amsterdam voor u de catering.

In principe kunnen wij al uw cateringwensen vervullen. Wij raden u aan om persoonlijk contact met ons op te nemen. Zodoende kunnen wij u direct adviseren en bent u niet onnodig veel tijd kwijt met het uitzoeken van de hapjes.

Uitvaart catering van hoge kwaliteit

Bij Tia Rosa Tapas Amsterdam werken we met zorg en aandacht. We gaan samen in gesprek om een beter beeld te krijgen van uw wensen. We kijken naar wat past bij de stijl van de uitvaart. Maar ook naar het tijdstip van de plechtigheid. Wij nemen met alle liefde alles met betrekking tot de catering uit handen.

Catering uitvaart bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Bekijk de mogelijkheden in onze brochure:

Of bent u op zoek naar