Tapas catering bestellen

Tapas Catering

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Voortreffelijke tapas voor elke gelegenheid

Tia Rosa Tapas Amsterdam levert u de meest voortreffelijke tapas: onder meer excellente ham, pittige worst, tongstrelende olijven en natuurlijk vis, kip en rundvlees. Alles vers, traditioneel bereid én eenvoudig te bestellen. U kunt onze smaakvolle tapas en pinchos laten bezorgen bij elke gewenste gelegenheid en op elke willekeurige locatie.

Wat kan ik verwachten als ik tapas bestel?

Denk zon, salsa en sangria! Dat is het gevoel dat onze tapas en pinchos u geven. Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod.

De losse tapas hapjes zijn te bestellen in iedere gewenste hoeveelheid. Vanaf 6 personen bieden wij u de mogelijkheid om tapasplateaus te bestellen. Daarnaast is het, bij groepen vanaf 15 personen, mogelijk om een tapasbuffet samen te laten stellen.

Tapas catering bestellen, hoe doe ik dat?

U kunt uw tapas en pinchos heel eenvoudig online bestellen. Blader op uw gemak door ons assortiment. Wanneer u uw bestelling online heeft geplaatst, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken.

U kunt ook uw specifieke wensen doorgeven via het contactformulier. Wij zorgen dan voor een culinaire oplossing op maat. Voor vragen kunt u ook persoonlijk contact opnemen bij ‘Direct Contact’.

Of bent u op zoek naar