Spaanse catering

Spaanse catering

Bestel uw Spaanse catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Wilt u uw feestje opluisteren met heerlijke hapjes en bijpassende wijnen? Tia Rosa Amsterdam verzorgt Spaanse tapas catering bij u thuis, op kantoor of waar dan ook.

Spaanse Tapas Catering!

De Spaanse tapas & pinchos is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede catering kunt u er weer even tegen!

En goede Spaanse tapas en pinchos, daar zijn we goed in bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. We hebben ze in alle soorten en maten, en voor alle gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar heerlijke tapasschalen voor tijdens een vergadering, of naar een uitgebreide en luxe burger en spareribs-lunch tijdens uw bruiloft, wij zorgen ervoor dat uw wensen smakelijk vervuld worden.

De Spaanse keuken met heerlijke tapas

Bij Spaans eten denkt u ongetwijfeld aan een lange tafel vol met schalen met borrelhapjes. Uiteraard mogen ontbreken de glazen wijn ook niet ontbreken op deze tafel. Bij Tia Rosa Spaanse Tapas Catering gebruiken we daarnaast dagverse ingrediënten die rechtstreeks uit Spanje komen. De bekendste vorm van Spaans eten is ongetwijfeld de tapas. Spaanse tapas zijn kleine borrelhapjes die u samen met uw tafelgenoten eet onder het genot van een glas wijn of Spaanse bier. Tia Rosa verzorgt ook de bijpassende borrelhapjes.

Spaans eten en hapjes op uw feestje

Bij de typisch Spaanse gerechten, horen dagverse ingrediënten. Onze Spaanse chef bestelt iedere dag de beste, dagverse ingrediënten, rechtstreeks uit Spanje. Een ander belangrijk onderdeel van het typisch Spaans eten zijn de overheerlijke wijnen die precies bij de gerechten passen. Tia Rosa heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen die passen bij elk denkbaar tapasgerecht. Uiteraard zorgen wij voor de beste combinaties van wijn en hapjes. Zo maken wij uw share dining tot een succes. Als u wilt genieten van de lekkerste Spaanse hapjes op uw feestje, neem dan contact op met Tia Rosa. Wij verzorgen dan het lekkerste Spaanse eten bij u op locatie, inclusief bijpassende wijnen en de afwas.

Spaanse catering bestellen, hoe doe ik dat?

Op ons tapas afhaalmenu vind u een groot aantal overheerlijke Spaanse tapas gerechtjes. Wij hebben klassiekers als calamaris en patatas bravas, maar ook originele creaties van onze chef. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke kroketjes met Iberico ham en rocinante kaas. Heeft u een verzoekje? Laat het van te voren aan onze chef weten.

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar