Restaurant catering

restaurant catering

Bestel uw restaurant catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Heeft u binnenkort een feestje en wilt u zich geen zorgen maken over de hapjes en drankjes? Bel dan Tia Rosa restaurant catering bezorgen bij u op locatie. Of u nu bij u thuis, in een bedrijfspand of op kantoor de catering wenst te ontvangen, het kan allemaal!

Beste restaurant Amsterdam catering

Bent u op zoek naar het beste restaurant in Amsterdam voor catering? Tia Rosa staat aangeschreven als een van de beste restaurants in Amsterdam en verzorgt nu ook catering op locatie. Onze Spaanse chef bereidt ter plekke de lekkerste Spaanse tapas voor u en uw gasten. Dit doen wij in Amsterdam, maar ook in andere plaatsen in de buurt

Spaanse restaurant Amsterdam op locatie

De Spaanse keuken is bekend om haar tapas gerechten, de kleine borrelhapjes die u deelt met uw tafelgenoten. Bij Tia Rosa vindt u een uitgebreide selectie met de lekkerste hapjes. Onze Spaanse chef verlaat het beste restaurant Amsterdam en bereidt bij u ter plekke klassieke en verrassende Spaanse gerechtjes. De wijnen passen gaan zoals u van ons gewend bent uitstekend samen met het eten.

Restaurant catering Tia Rosa, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Catering

MM slash DD slash JJJJ

Of bent u op zoek naar