Bedrijfscatering in Amstelveen en Amsterdam

Bestel uw bedrijfscatering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Bedrijfscatering Amstelveen en Amsterdam

Heeft u iets te vieren met uw collages , maar wilt u liever niet zelf de gerechten bereiden? Wij bieden een geheel verzorgde culinaire bedrijfscatering op locatie. Of het gaat om een tapas borrelplank voor uw verjaardag of een gezellige werkborrel met hapjes, samen met ons professionele team zorgen we voor een perfecte catering op locatie!

Bedrijfscatering op maat in Amstelveen en Amsterdam

Een heerlijke lunch, borrel of diner. Vers bereid in eigen keuken met eerlijke streekproducten en de lekkerste ingrediënten. Gecreëerd vanuit een duurzaam oogpunt: dat is onze bedrijfscatering. Onze gemotiveerde cateringmedewerkers besteden veel aandacht aan detail en bieden uitstekende service zodat het uw werknemers of gasten aan niets zal ontbreken. Om te zorgen dat de bedrijfscatering voldoet aan al uw wensen, plannen we een telefonisch inventarisatiegesprek. De uitkomst hiervan verwerken we in een vrijblijvend voorstel en sturen we u toe.

Catering met eerlijke streekproducten

Wij kennen geen beperkingen wanneer het aankomt op uw bedrijfscatering. Onze chef-koks geven u de beste beleving en de lekkerste gerechten. Van lunch tot borrels tot buffet. Verwacht warme én koude hapjes met een lokaal tintje door gebruik van streekproducten uit de buurt. Daarnaast adviseren we u graag over de drankkaart. De catering kan zo uitgebreid of simplistisch als u wilt. De maaltijden komen uit eigen keuken en zijn bereid door onze chef-koks.

Unieke bedrijfscatering

Wilt u voor uw bedrijf een keer iets anders dan anders hebben qua catering op uw locatie dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Tia Rosa tapas Amsterdam vindt u meer dan 40 verschillende tapas en pinchos gerechtjes. Moeite om te kiezen? Bestel dan een van onze arrangementen met verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen. Wij hebben tapasboxen voor mensen die van vlees houden, visliefhebbers, maar ook vegan of vegetarisch eten.
Het is ook mogelijk om samen met ons het buffet samen te stellen. We kunnen het zo simpel of zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt.

Bedrijfscatering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar