Lunch Catering

Lunch catering bestellen

Bestel uw lunch catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Bestel vers tapas en pinchos met lekkere dranken bij een vertrouwde en professionele catering. Wij bezorgen op velen locaties in Noord-Holland en komen voor elke gelegenheid de lunch catering verzorgen! Uw tapas box, borrelplank of luxe vlees- of vis plank worden bereid door professionele koks.

Onze heerlijke lunch catering helpt u de dag door!

Wilt u met uw collega’s lekker lunchen op meerdere adressen in Noord-Holland? Of geen tijd om te lunchen in Amsterdam? Geen probleem! Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan. De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer even tegen!

En goede lunches, daar zijn we goed in bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. We hebben ze in alle soorten en maten, en voor alle gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar heerlijke tapasschalen voor tijdens een vergadering, of naar een uitgebreide en luxe burger en spareribs-lunch tijdens uw bruiloft, wij zorgen ervoor dat uw wensen smakelijk vervuld worden.

Wat kan ik verwachten van de lunch catering van Tia Rosa Tapas Amsterdam?

Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met alleen de beste ingrediënten. Heerlijk verse, tapas, pinchos, burgers, broodjes, luxe vleeswaren, fijne vissoorten en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod. Maar ook voor een exclusievere culinaire lunch zit u bij ons goed!

Onze uitstekende lunches zijn op verschillende manieren te bestellen. Zo zijn er verschillende schalen, die heel geschikt zijn voor tijdens een bijeenkomst of vergadering. Ook kunt u verschillende tapas en pinchos lunchpakketten bestellen. De exclusieve lunches worden op maat voor u samengesteld.

Lunch catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar