Hapjes catering bestellen

hapjes catering

Bestel uw hapjes catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Heerlijke hapjes; wij hebben wat u zoekt!

Veel mensen hebben genoeg van de traditionele borrelhapjes zoals bitterballen, loempia’s, kaasstengels, crudité met dipsaus, ossenworst, pizza, gehaktballetjes, wraps en kaasstengels. Ze zijn ongezond en vaak niet eens lekker. Daarom gaan wij voor het concept ‘het nieuwe borrelen’.

Onze borrelplanken doen het uitstekend, en zijn het perfecte middel om je borrelmoment naar een hoger niveau te tillen. Traditionele tapas, unieke pinchos, heerlijke hammen en kazen én uiteraard goede wijnen en bieren! Wij leveren aan bedrijven maar ook aan huis. Geniet van het gemak, en haal de borrel naar je toe!

Borrelhapjes voor iedere gelegenheid

Wilt u heerlijke borrelhapjes bestellen voor uw feest, jubileum, verjaardag of voor een gezellige avond? Alle hapjesschalen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kan onze catering specialist speciaal voor u op maat heerlijke hapjes schalen samenstellen.

Hapjes bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar