Catering tijdens varen

Varen catering

Bestel uw catering tijdens het varen bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Er zijn weinig dingen zo leuk als een boot huren en een rondvaart Amsterdam te doen. Of misschien wilt u juist met een boot varen over een van de vele meren in de omgeving van Amsterdam. Met catering tijdens varen maakt u uw boottocht helemaal compleet. Tia Rosa maakt van uw dagje bootje varen een onvergetelijke ervaring door heerlijke Spaanse hapjes te serveren.

Boot huren met eten

Er zijn legio opties om een boot te huren in Amsterdam en omgeving. U kunt naar de sloepverhuur op de Vecht of bij de Loosdrechtse Plassen. Of wat dacht u van een rondvaart door de Amsterdamse grachten? Tia Rosa verzorgt de caterings tijdens het boten varen. Soms bereiden wij op de boot de maaltijd voor de opvarenden. In andere gevallen geven wij het eten van tevoren aan u mee. Waar u ook voor kiest, u krijgt een heerlijke maaltijd met bijpassende dranken.

Catering tijdens het varen

Niets is mooier dan het ruime sop te kiezen met uw boot. Om de ervaring helemaal af te maken, kunt u eens nadenken over catering tijdens het varen. Weet u nog niet waar u een boot moet huren? Bel ons dan op (020) 82 03 749, wij hebben goede contacten met bootverhuur bedrijven in Amsterdam en omgeving

Catering tijdens het varen bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar