Catering Tuinfeest

Catering tuinfeest

Bestel uw tuinfeest catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Catering voor tuinfeesten

Een gezellig en sfeervol feest in uw eigen tuin, wie wil dat nu niet?! Trouwt uw zoon of dochter? Zijn uw ouders 50 jaar getrouwd? Is er iemand die 50 jaar wordt of wilt u gewoon een leuke verjaardag vieren? Welke gelegenheid u ook wilt vieren, Tia Rosa Tapas Amsterdam organiseert uw eigen zeer geslaagde tuinfeest op maat. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij de sfeer creëren die u voor ogen heeft. Een zeer geslaagd tuinfeest organiseert u met Tia Rosa Tapas Amsterdam.

Zorgeloos genieten van je eigen tuinfeest

Zorgeloos genieten van je eigen feest in je eigen tuin of andere omgeving. De hele middag of avond hapjes en drankjes eventueel verzorgd door onze Spaanse chef-kok. Ons doel is om met onze een persoonlijke en creatieve aanpak ervoor te zorgen dat u met een gerust hart de catering aan ons over kunt laten.

Wij regelen alles voor uw tuinfeest van A tot Z. Natuurlijk verzorgen wij het eten zoals heerlijke tapas en pinchos, maar ook de typische Spaanse dranken of feestelijke Sangria’s. Niet is te gek bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Tenslotte mag het uw gasten aan niets ontbreken. Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgt tuinfeesten catering door de gehele randstad. Wij werken met verse, smaakvolle en zo veel mogelijk Spaanse producten.

Tuinfeest catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar