Kinderfeest catering

Kinderfeest catering

Bestel uw kinderfeest catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Viert uw kind zijn of haar verjaardag en wilt u eens wat anders dan naar het zwembad
of de speeltuin? Geef uw kind dan een onvergetelijke verjaardag met kinderfeest
catering van Tia Rosa.

Kinderfeest catering

Zoekt u een origineel idee voor een kinderfeest? Maak er dan een tapas feestje van. Dit is een gezellige ervaring waarbij de kinderen samen met onze chef heerlijke tapashapjes maken. Uiteraard mogen ze deze hapjes ook opeten.

Maak van het kinderfeest een succes

Heeft u al een druk programma in gedachten en is het niet per se nodig dat de kinderen samen met de chef de hapjes gaan bereiden? Geen probleem, dan serveren wij alleen de lekkerste tapas voor alle kinderen. Onze tapas zijn speciaal afgestemd op kinderen. Alle kinderen komen dus aan hun trekken op het verjaardagsfeestje. Wij hebben tapas met vlees en vis, maar ook vegetarische/veganistische alternatieven. Uiteraard houden wij ook rekening met allergieën en andere voedselvoorkeuren.

Wilt u een bijzonder feestje voor uw kind verzorgen met kinderfeest catering? Laat Tia Rosa dan een tapas feestje organiseren. Dit kan bij u thuis of op elke andere locatie. Wij garanderen dat uw kind een onvergetelijk feestje heeft.

Catering kinderfeest bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Catering

MM slash DD slash JJJJ

Of bent u op zoek naar