Catering Kerstfeest & Kerstborrel

catering kerstfeest en kerstborrel

Bestel uw kerst catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Catering tijdens de kerst

Buiten sneeuwt het en het vriest, huiskamers worden verlicht en warm gemaakt door een open haard. De feestdagen staan weer om de hoek: Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Dit betekent gezellige kerstfeesten en kerstborrels met vrienden, familie en collega’s. Met of zonder sneeuw, het is altijd de gezelligste tijd van het jaar. En daarom levert Tia Rosa Tapas Amsterdam ook catering speciaal gericht op het kerstfeest en de kerstborrel. Kerst is een jaarlijks feest dat voor iedereen te vieren valt, zowel groot als klein.

Wilt u kerst catering bestellen aan huis of op kantoor? Tia Rosa Tapas Amsterdam  verzorgt in de maand december uw Kerstbrunch, Kerstdiner, Kersbuffet en Kersthapjes.
Laat de catering kerstfeest & kerstborrel door Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgen tijdens de kerstperiode. Geniet samen met je collega’s op het werk van een compleet verzorgde kerstborrel. Of kies voor een walking dinner bij u thuis tijdens de kerst. Wij verzorgen de catering op locatie door de gehele randstad.

Kerst catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar