Catering in Noord-Holland

Bestel uw catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Tapas & Pinchos catering Noord-Holland

Tia Rosa Tapas Amsterdam is een catering restaurant met een ruime ervaring in Noord-Holland. Menig bedrijfsfeest, tuinfeest en verjaardagsfeest is al door ons opgevrolijkt met tapas, pinchos en heerlijke Spaanse wijnen, of een overvloedig buffet. Een BBQ in Amstelveen, een bruiloftsfeest in Amsterdam? Alles behoort tot de mogelijkheden.

Catering in Noord-Holland bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar