Catering feestdagen

Catering Tia Rosa

Dagverse Tapas & Pinchos catering

Het is weer winter en dat betekent dat er weer genoeg borrels, bijeenkomst, diners, feestjes en feestdagen voor de deur staan. Op kantoor! Maar ook thuis! Bestel uw catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam met heerlijke Pinchos en Tapas van vlees, vis én uiteraard ook vegetarisch. Heerlijke hapjes waarbij het water u in de mond loopt.

Tia Rosa biedt de lekkerste Spaanse Tapas en Pinchos van de mooiste creaties! Om de beste service te kunnen bieden is er een mooie cateringlijst samengesteld met smaakvolle Tapas, Pinchos maar ook Burgers én zelfs Spareribs. Én heerlijke matchende Spaanse wijnen. U wilt toch het allerbeste? Dus bekijk snel de cateringkaart.

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Bedrijfscatering of Bedrijfsfeest

Heeft u iets te vieren met uw collages óf wilt u heel even niet met het werk bezig zijn, maar wilt u liever niet zelf de gerechten bereiden? Wij bieden een geheel verzorgde culinaire bedrijfscatering op locatie. Of het gaat om een tapas borrelplank voor uw verjaardag, personeelsfeest of een gezellige werkborrel met hapjes, samen met ons professionele team zorgen we voor een perfecte catering op locatie! Tia Rosa Tapas Amsterdam biedt snelle & uitgebreide mogelijkheden om uw lunch, borrel of personeelsfeest tot een succes te maken. Bekijk snel onze cateringopties.

Groepsreserveringen

Catering voor de feestdagen

De feestdagen staan weer om de hoek: Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw. Dit betekent gezellige kerstfeesten en kerstborrels met vrienden, familie en collega’s. Met of zonder sneeuw, het is altijd de gezelligste tijd van het jaar. En daarom levert Tia Rosa Tapas Amsterdam ook catering speciaal gericht op het kerstfeest en de kerstborrel.

Wilt u kerst catering bestellen aan huis of op kantoor? Tia Rosa Tapas Amsterdam  verzorgt in de maand december uw Kerstbrunch, Kerstdiner, Kersbuffet en Kersthapjes. Geniet samen met je collega’s op het werk van de lekkerste tapas. Bekijk snel onze cateringopties. 

catering kerstfeest en kerstborrel

Vrijdagmiddag borrel; wij hebben wat u zoekt!

De Vrijdagmiddag borrel is een groeiend concept waar veel vraag naar is. Deze bedrijfsborrel op de vrijdagmiddag is dé afsluiter van de week met uw personeel of zakelijke relaties. Niets is dan zo gezellig als de vrijdagmiddag borrel te organiseren op kantoor of werkplek waar u kunt genieten van heerlijke Tapas hapjes en een drankje, zonder dat u de deur uit hoeft. Tia Rosa Tapas Amsterdam biedt verschillende heerlijke Spaanse wijnen en bieren zodat u heerlijk ontspannen het weekend in gaat. Bekijk snel onze cateringopties. 

Catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar