Catering Evenement

Bestel uw catering voor een evenement bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Catering tijdens evenementen

Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgt de catering op uiteenlopende evenementen. Met onze verschillende soorten concepten hebben wij voor ieder evenement passende catering. Of het nou gaat om een bedrijfsfeest, beurs, congres of dé dag van je leven, jullie bruiloft, wij denken graag met u mee!

Compleet verzorgde Evenementen Catering

Wij regelen alles voor jouw evenement van A tot Z. Natuurlijk verzorgen wij het eten zoals heerlijke tapas en pinchos, maar ook de typische Spaanse dranken of feestelijke Sangria’s. Niet is te gek bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Tenslotte mag het uw gasten aan niets ontbreken. Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgt evenementen catering door de gehele randstad. Wij werken met verse, smaakvolle en zo veel mogelijk Spaanse producten. Vanaf het eerste moment dat we contact hebben tot aan het einde van uw evenement, ervaart u dat er persoonlijk en professioneel gehandeld wordt. Op deze manier garanderen wij dat uw feest, zakelijke bijeenkomst of ander soort evenement een succes wordt!

Evenementen catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar