Catering Bruiloft

Bruiloft catering

Bestel uw Bruiloft catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en wilt u uw gasten een onbezorgde en gezellige avond bieden? Tia Rosa doet bruiloft catering in Amsterdam en omstreken.

Bruiloft catering bestellen!

Tapas, de bekende Spaanse hapjes, zijn ideaal voor een feestje op een bruiloft. Uw gasten delen de lekkerste Spaanse hapjes met hun tafelgenoten. Of u maakt er een tapas buffet van, waarbij iedereen gezellig door elkaar heen loopt onder het genot van een hapje en drankje. De trouwfeest catering van Tia Rosa gebruikt dagverse ingrediƫnten. Wij maken een breed palet aan tapasgerechten, zo is er voor ieder wat wils. Uiteraard kunnen wij rekening houden met alle dieetwensen en maken wij ook vegetarische of zelfs veganistisch.

Onbezorgde bruiloft door Tia Rosa catering

Als u een trouwfeest organiseert, wilt u onbezorgd kunnen genieten van de gasten. Tia Rosa bruiloft catering neemt alle zorgen voor u uit handen. Wij maken in overleg met u Tapas teksten 4 of uw wedding planner een heerlijk menu voor alle bruiloftsgasten. Wij zorgen ook dat er wijnen en andere bijpassende dranken zijn. Zoals u van goede bruiloft catering mag verwachten, ruimen wij na afloop ook alles weer op.

Bruiloft catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen en we maken een passend plan om uw trouwerij tot een groot succes te maken. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar