Catering Bedrijfsfeest

bedrijfsfeest catering

Bestel uw Bedrijfsfeest catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Bedrijfsfeest catering bestellen!

Elkaar ontmoeten in een gezellige en ontspannen sfeer. Even niet met het werk bezig zijn, maar genieten en plezier maken! Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is hier de perfecte gelegenheid voor. U leert uw collega’s op een persoonlijke manier kennen, dit uiteraard allemaal onder het genot van lekker eten en drinken.

Tia Rosa Tapas Amsterdam biedt uitgebreide mogelijkheden om uw personeelsfeest tot een succes te maken. Wilt u een tapas diner, pinchos, een dinnershow of liever tapas voor gezellig bij een barbecue? Deel uw ideeën met ons en samen komen we tot een fantastisch concept! Daarnaast zorgen wij ervoor dat u zelf bijna niets hoeft te regelen. Wij zorgen voor alles:

  • Lekker eten zoals tapas en pinchos, maar ook borrelplanken, vishapjes en finger food
  • Verfrissende dranken
  • Een Spaanse wijnen, heerlijke Cava’s en Sangria!

Locatie voor het bedrijfsfeest

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor je personeelsfeest? Tia Rosa Tapas Amsterdam is de perfecte locatie voor kleine formele of grote informele groepen. Denk aan netwerkborrel, vrijdagmiddag borrel, jubileum, kerstdiner etc. er is een mogelijkheid om Tia Rosa Tapas Amsterdam volledig af te huren of voor een gedeelte. Graag bespreken we met u de wensen zodat we er een geslaagde avond van maken.

Bedrijfsfeest catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar