Bedrijfscatering in Noord-Holland en omstreken

Bedrijfscatering

Bestel uw bedrijfscatering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Bedrijfscatering

Heeft u iets te vieren met uw collages , maar wilt u liever niet zelf de gerechten bereiden? Wij bieden een geheel verzorgde culinaire bedrijfscatering op locatie. Of het gaat om een tapas borrelplank voor uw verjaardag of een gezellige werkborrel met hapjes, samen met ons professionele team zorgen we voor een perfecte catering op locatie!

Bedrijfscatering op maat in Noord-Holland

Tia Rosa Tapas Amsterdam is de plek waar u de perfecte bedrijfscatering besteld voor uw personeel of collega’s. Ideaal voor een bedrijfslunch, voor bij overleg of bij een spontane borrel. Tenslotte is gezond eten is een mindset en essentieel tijdens of na het werk! Dit kan worden gerealiseerd door Tia Rosa Tapas Amsterdam. Wij maken graag bedrijven bewust van de voordelen van variĆ«rend gezond eten. Onze bedrijfscatering draagt hieraan bij. Zo koken onze koks elke dag vers op locatie en bereiden zij iedere dag opnieuw gezonde, eerlijke en lekkere gerechten.

Unieke bedrijfscatering

Wilt u voor uw bedrijf een keer iets anders dan anders hebben qua catering op uw locatie dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Tia Rosa tapas Amsterdam vindt u meer dan 40 verschillende tapas en pinchos gerechtjes. Moeite om te kiezen? Bestel dan een van onze arrangementen met verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen. Wij hebben tapasboxen voor mensen die van vlees houden, visliefhebbers, maar ook vegan of vegetarisch eten.
Het is ook mogelijk om samen met ons het buffet samen te stellen. We kunnen het zo simpel of zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt.

Bedrijfscatering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar