BBQ catering

Bestel uw bbq catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

BBQ pakket voor 4 tot 100 medewerkers

Trakteer uw medewerkers thuis op een overheerlijk bbq pakket met tapas & pinchos! Perfect te combineren voor bij de BBQ! De tapas en pinchos zijn van vlees, verschillende soorten vis en vegetarisch. Daarbij serveren wij salades, sauzen, luxe brood, smeersels en kruidenboter. Heeft uw bedrijf 100+ medewerkers? Geen probleem! De bbq pakketten kunnen we helemaal naar wensen met u samenstellen en bezorgen.

Een heerlijke BBQ catering? De keuze is aan u!

Zodra de dagen langer worden en de temperatuur begint te stijgen, is het tijd voor barbecue feestjes! Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgt graag de tapas en pinchos die perfect zijn om uw bbq geheel mee te starten. Met natuurlijk de heerlijkste vleessoorten, maar ook de visliefhebbers hebben ruime keuze. Zelfs vegetariërs kunnen bij ons genieten van een heerlijke barbecue. De bbq pakketten van ia Rosa Tapas Amsterdam zijn uiteraard ook geschikt voor de koudere dagen. De vuurkorf en warme kleding aan, het bbq pakket op tafel en u bent klaar voor een gezellige avond.

Uit welke bbq pakketten kan ik kiezen?

Tia Rosa Tapas Amsterdam kan voor iedere gelegenheid en iedere groepsgrootte bbq pakketten samenstellen. Samen met u kunnen we kiezen uit een van de samengestelde pakketten kiezen of er zelf een op maat samenstellen. De bbq pakketten zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Wat dacht u van een barbecue tijdens een tuinfeest of een bedrijfsfeest? Maar ook de gasten van uw verjaardag, bruiloft of housewarming maakt u blij met zo’n heerlijke zomerse maaltijd.

BBQ tapas & pinchos bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

Of bent u op zoek naar