Afstudeer catering

Afstudeer catering

Bestel uw afstudeer catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gelijk telefonisch contact op met onze catering specialist: 0682475280.

Wij verzorgen de catering bij uw afstudeerborrel

Na gedane arbeid is het goed feesten! Of het nu gaat om een Mbo-, Hbo-, Bachelor- of Masteropleiding, een diploma op zak is een feestje waard. Met Tia Rosa Tapas Amsterdam regel je eenvoudig je complete borrel. Met heerlijke tapas, pinchos en feestelijke drankjes wordt het een feest om nooit te vergeten!

Tapas & Pinchos afstudeer catering

Vanuit onze keuken in Amsterdam verzorgt Tia Rosa Tapas Amsterdam dagelijks catering. Zo komen wij bij de mensen thuis, maar ook bedrijven verzorgen wij dagelijks van hapjes, tapas, pinchos, warme maaltijden en buffet catering. Jaarlijks verzorgen wij de catering voor verschillende bedrijven in instellingen op diverse locaties. U kunt ons bereiken door te bellen, een e-mail te sturen of onderstaande formulier in te vullen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij persoonlijk contact met u op om alles te bespreken.

Afstudeer catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar