Tapas Catering

Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgt dagelijks Catering in Amsterdam, Amstelveen en omgeving

Bestel uw tapas catering bij Tia Rosa Tapas Amsterdam. Een cateraar met met de lekkerste Spaanse tapas en pinchos van de mooiste creaties! U wilt toch het allerbeste?

Direct een offerte ontvangen? Klik hier.

De heerlijkste tapas en pinchos catering van de randstad

Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgt dagelijks Catering in Amsterdam, Amstelveen en omgeving. Bent u zich aan het oriënteren naar een cateraar in Amsterdam, Amstelveen of omgeving? Tia Rosa Tapas Amsterdam verzorgt als catering restaurant de beste tapas en pinchos bij u thuis. Wij serveren o.a. heerlijke buffetten, hapjes, tapas, lunch en diner catering in de hoofdstad en omgeving.

De heerlijkste tapas en pinchos bij u thuis geleverd. Tia Rosa Tapas Amsterdam biedt een extra catering service aan zodat u ook thuis kunt genieten van de heerlijkste tapas. Heeft u iets te vieren? Laat het os weten en wij denken graag met u mee. Onze chefkok is een expert in het verzorgen van verschillende tapas dat past bij ieders wensen. Tia Rosa Tapas Amsterdam biedt verschillende catering opties.

U kunt ons bereiken door te bellen, een e-mail te sturen of online uw catering samen te stellen en te bestellen. Zodra wij uw aanvraag of bestelling hebben ontvangen nemen wij persoonlijk contact met u op om alles te bespreken.

Share dining

Bij Spaanse catering denkt u ongetwijfeld als eerste aan tapas, het share dining concept waarbij u met de hele tafel geniet van lekkere hapjes. Hier komen ook altijd de beste bijpassende wijnen bij. Bij share dining hoort tapas. Heerlijke, typisch Spaanse gerechten bereid met de beste ingrediënten. Tia Rosa brengt het eten op z’n Spaans bij u op locatie. Onze kok maakt daar op traditionele wijze de heerlijkste Spaanse hapjes voor u en uw gasten.

Wat kan ik verwachten van de tapas catering van Tia Rosa Tapas Amsterdam?

Uiteraard wordt onze Spaanse catering uitsluitend bereid met alleen de beste ingrediënten. Heerlijk verse, tapas, pinchos, burgers, broodjes, luxe vleeswaren, fijne vissoorten en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod. Maar ook voor een exclusievere culinaire lunch zit u bij ons goed! Onze uitstekende lunches zijn op verschillende manieren te bestellen. Zo zijn er verschillende schalen, die heel geschikt zijn voor tijdens een bijeenkomst of vergadering. De exclusieve Spaanse catering wordt op maat voor u samengesteld.

Tapas catering bestellen, hoe doe ik dat?

Tia Rosa Tapas Amsterdam zorgt voor culinaire oplossingen op maat! U kunt heel eenvoudig onderstaande aanvraagformulier invullen. Hoe mee informatie en speciale wensen u ons vooraf geeft, hoe sneller wij u een concreet voorstel kunnen doen. Nog geen idee wat u wilt? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem! Neem dan gelijk contact op met onze catering specialist: 0682475280. Van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Op de andere tijdstippen en dagen willen wij u vragen om het aanvraagformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen

Of bent u op zoek naar