Tapas Catering Amsterdam

Wilt u lekker op uw eigen boot varen door de grachten van Amsterdam en ondertussen genieten van onze heerlijke tapas en wijnen? Dat kan bij Tia Rosa! Wilt u een tijdens een evenement of personeelsfeest genieten van Tapas?

Ons restaurant zit midden in het centrum aan de Reguliersgracht en sinds een aantal jaren verzorgen wij ook uw catering op de gracht én op evenementen. U hoeft dus slechts langs te varen en wij zorgen ervoor dat uw eten en drinken aan boord wordt gebracht.

Heeft u geen boot, maar zou u graag eens willen ervaren hoe het is om met een gezelschap door de grachten te varen terwijl u ondertussen geniet van heerlijk eten of drinken, dan adviseren wij u graag of regelen het geheel volgens uw wensen. Ook voor afwijkende of bijzondere arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden u, naast onze tapas, ook heerlijke Spaanse lunches, diners en buffetten. Alles is mogelijk bij ons, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op via 020 820 3749 om te reserveren of de mogelijkheden te bespreken. Of vul onderstaand contactformulier in.