Over ons

tia rosa tapas restaurant amsterdamTia Rosa Tapas Restaurant Amsterdam

‘Een stukje Spaanse cultuur in Amsterdam’

We willen onze gasten een Spaans gevoel laten beleveren door hen te laten genieten van heerlijke klassieke Spaanse wijnen, bieren en authentieke tapas. Maar ook voor een frisse Heineken kan je terecht bij Tia Rosa tapas Amsterdam. Het restaurant biedt de toegankelijkheid en het thuisgevoel van Amsterdam, terwijl u zich waant in de warme Spaanse sfeer. Dit idee is niet alleen terug te vinden in de Spaanse menukaart, maar ook in de inrichting: houten wijnvaten, een marmeren bar, houten tafels en de open keuken. Met deze authentieke Spaanse sfeer, zit u gegarandeerd goed!

Aan één van de mooiste grachten van Amsterdam, de Reguliersgracht, vindt u het restaurant Tia Rosa tapas Amsterdam. De Reguliersgracht is ook uniek, want nergens zijn zeven bruggen tegelijk te zien achter elkaar. ’s Avonds zijn al die bruggen verlicht en dan ziet het doorkijkje eruit als een tunnel. Spaans temperament ontmoet Nederlandse gezelligheid! En dat begint al bij de gepassioneerde Spaanse kok José Perez. Chef-kok José Perez, een geboren en getogen Spanjaard, weet van aanpakken en maakt heerlijke gerechtjes, precies zoals ‘ie thuis heeft geleerd.

Traditionele Spaanse tapas en perfect matchende smaakvolle wijnen

In de keuken van Tia Rosa zwaait José Perez de scepter, een chef-kok met bijna 30 jaar ervaring in het vak. Perez, heeft het koken van huis uit meegekregen, in de Zuid-Spaanse stad Malaga. José creëert de heerlijkste tapas, gebaseerd traditie maar met een moderne twist. U ervaart de ultieme informele Spaanse sfeer wanneer u onze chef-kok in het restaurant ziet, waar hij graag contact maakt met de gasten.

Schroom niet om met speciale verzoekjes te komen, bij Tia Rosa houden wij er van om iets bijzonders klaar te maken aan de hand van uw voorkeuren.

Gooi de tafel vol tapas, klets en doe even alsof u ergens in een sfeervol steegje in Spanje zit. Tipje: Het is aan te raden om te reserveren zodat wij het beste tafeltje voor je kunnen vasthouden.

Gracias y adiós