Menu

Eten en drinken…

In Spanje is het al sinds eeuwen gebruikelijk om tapas bij een glas wijn of bier te nuttigen. Oorspronkelijk werden de hapjes als ‘dekseltjes’ geserveerd bij de borrel, om zo te voorkomen dat er iets in het glas zou vallen. Inmiddels zijn er duizenden soorten tapas, die als tussendoortje genuttigd kunnen worden of als avondmaaltijd kunnen dienen. Wel is het idee van tapas altijd hetzelfde gebleven: simpele, kleine gerechten met daarin goede, verse ingrediĆ«nten.

In Tia Rosa worden traditionele tapas bereid, van vis, vlees en groenten. Naast een vaste tapaskaart bereidt de chef wekelijks met liefde een menu de la semana. Ook is de keuken zeer goedwillig als het gaat om het maken van een verrassende verzameling tapas. Met dagverse producten wordt er een selectie van overheerlijke gerechtjes voor u op tafel getoverd!

Tia Rosa heeft een grote selectie Spaanse wijnen en cava’s. De wijnen die wij serveren vallen in uiteenlopende prijsklassen, zodat er voor ieder wat wils is, of u nu ervaren wijnfanaat of beginnende wijnproever bent.

Al onze wijnen zijn afkomstig van wijnhuis Torres. U kunt bij ons verschillende wijnsoorten per glas en fles bestellen, variƫrend van 18,50 tot 44,00 euro per fles.